HTML

rajz felvételi előkészítő

Rajzból felvételizel? Építész vagy terméktervező akarsz lenni? Vagy csak szeretnél megtanulni jól rajzolni? Olvasgasd a blogomat!

Friss topikok

Augusztusi rajztábor eredményei

2013.08.22. 01:36 Pizsama / Molnár Zsolt

Az "augusztusi rajztábor" is véget ért a kicsi, de lelkes csapat részvételével.

Úgy érzem, hogy egyre jobban mennek a tanfolyamaim az eredményességet és a hatékony oktatást tekintve. 

Mindegyik képen az első rajz a hétfői felmérő rajzfeladatot mutatják, amikor nem szólok bele a munkába, csak figyelemmel kísérem. A mostani csoport tagjai saját bevallásuk szerint abszolút kezdők voltak. Ez látszik is az első rajzukon, de még van egy évük felkészülni a rajz felvételi / alkalmassági vizsgákra. 

A jobb oldali rajzok készültek pénteken, a tábor utolsó napján. 

Ezekben a rajzokban már benne van a tanítványok által a héten megtanult tudáshalmaz, a megváltozott (vagy éppen létrejött) szemléletmódjuk és természetesen a tanácsaim hatása.

Ezúton is köszönöm a résztvevők lelkes és szorgalmas hozzáállását, a belém vetett bizalmukat, mert ezáltal tudtak túllépni önmagukon és létrehozni azokat a rajzokat, amelyek színvonalán maguk is meglepődtek, amikor péntek délután ezek mellé rakták a hétfőn készült rajzaikat.

Beszéljenek most a képek, illetve a rajzok! Nézzük, hogy hová lehet eljutni a rajzban egy hét alatt!

3_re_k.jpg

2_re_k.jpg

1_re_k.jpg

A magam részéről már alig várom, hogy októberben elinduljanak a rendes ősztől tavaszig tartó "normál" tanfolyamaim, mert már újabb ötleteim vannak!



 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rajzelokeszito.blog.hu/api/trackback/id/tr365470426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása